Пародијата „Ни ваму, ни таму“ на Бит Фест

Вечерва (вторник, 9 јули) во 20:00 часот во Народниот театар – Битола ќе биде изведена пародијата „Ни ваму, ни таму“ со актерите Љупчо Тодоровски

Read more

„Парче душа“ со Упа во кафе Ли

Парче душа – проектот на говорење македонска поезија на актерот Љупчо Тодоровски – Упа, после одлично посетените и примени од публиката летошни десетина настапи

Read more