Доајените на македонската култура, низ слика

Вчера по повод јубилејот „20 години независна Република Македонија“, министерката за култура Елизабета Канческа – Милевска во чест на доајените на македонската култура приреди

Read more

Коктел на доајените на македонската култура

По повод јубилејот „20 години независна Република Македонија“, министерката за култура Елизабета Канческа – Милевска во чест на доајените на македонската култура приредува свечен

Read more