Доајените на македонската култура, низ слика

Во фоаjето на Македонската опера и балет се собраа сите оние кои во последниве децении дале свој придонес за развојот и афирмацијата на македонската уметност и култура.

 

 

 

 

Фото: (МИА)

You May Also Like