Барокна музика со виолинистот Владимир Костов

Овој четврток (10 ноември) во 20 часот, оркестарот на Македонската Филхармонија, ќе го одржи концертот насловен „Вида“ на кој како солист ќе настапи виолинистот

Read more

„Види музика,слушни слика, добиј книга“ утре во Градски парк

Утре вечер (четврток, 16 јуни 2011 година), со почеток во 21:00 часот во Градскиот парк, на зелената површина зад споменикот на Гоце Делчев, по

Read more