Седум дена Битола ќе ужива во ликовна уметност

Триесеттата меѓународната детска ликовна колонија „Мал Битолски Монмартр“ ќе биде oтворена на 23 мај, а публиката ќе може да види 1.237 творби, на ова

Read more