Ќе се чисти ли корупцијата, или само нè омекнуваат за уставни измени?

Пријатно сум изненаден деновиве од изјавите на две амбасадорки, на САД и на Германија. Единствено што ми пречи, што делува како шаблон кој служи

Read more