PLAVA со свој соло проект

PLAVA е уметничкото име под кое ќе настапува досегашната членка на битолски Паркети, Марија Паркет. Во припрема е нејзиниот прв соло албум “Never Ending Youth”, кој наскоро треба да биде промовиран.

До тогаш, уживајте во оваа преработка на Паркети, во изведба на PLAVA а.к.а Марија Паркет.

You May Also Like