METAL STAGE на овогодинешново издание на Бела Ноќ

За сите љубители на жестоките метал звуци, вечерва ќе можат да проследат неколку атрактивни изведувачи…

steel temple white night gig

Вечерва 4-ти Октомври (Сабота), во склоп на случувањата на Бела Ноќ која ќе се случува низ целиот град, можност да се ужив на METAL STAGE-от во организација на МКЦ, на овогодинешново 10-то јубилејно издание на Бела Ноќ. Метал стејџот ќе биде Летниот Клуб ХАВАНА, а влезот е бесплатен. Ќе настапат нашите веќе добро познати:

SERPENTINE FIRE
STEEL TEMPLE
CHROMATIC POINT

You May Also Like