Judge Jules на фестивалот “Love & Happiness” на Градиште

На големо задоволство на сите љубители на електронската музика, на овогодинешниот Love & Happiness Festival ќе настапи лондонскиот суперстар диџеј, креаторот на најпознатото радио шоу за електронска музика GLOBAL WARM UP, единствениот Judge Jules. Неговиот настап е предвиден на Градиште (2-ра плажа).

love-happiness-judge-jule

На третата плажа на Градиште, жешката атмосфера ќе биде дополнета со настапот на еден од основоположниците на светската психоделична сцена, легендарниот SPACE TRIBE.

Фестивалот започнува на 26 јули (сабота) со почеток во 22.00 часот и е во организација на  Summer Beach Club Gradishte и Sun Produciton,.

You May Also Like