Денеска се одржува четвртиот поетски предизвик

Денеска (среда, 9 јули) во кафе-книжарницата „Магор“ во 20:30 часот ќе се одржи Четвртиот поетски предизвик.

cetvrti_poetski_predizvik

Поетите Лидија Димковска, Јовица Ивановски и Николина Андова Шопова ќе се предизвикуваат со читање сопствена поезија. Предизвици на поетите ќе може да им даваат и гостите.

You May Also Like