„2012 Последните Македонци“ вечер во Драмски

Вечер (петок, 21 декември, 2012) во 20:00 часот на сцената на Драмскиот театар ќе биде изведена претставата „2012 Последните Македонци“.

Во претставата играат: Билјана Беличанец-Алексиќ, Билјана Драгичевиќ – Пројковска, Трајанка Илиева, Рубенс Муратовски, Зоран Љутков, Игор Ангелов.

Претставата е дело на: Сашо Миленковски, Тихомир Спировски, Велика Стојкова – Серафимовска, Марко Коловски, Бојан Трифуновски, Љупчо Маневски, Снежана Балканска; Венко Серафимов

You May Also Like