Репертоар на Милениум за оваа седмица (1-9 мај)

Од денеска (четврток, 1 мај) на репертоарот на Милоениум премиерно е се најдат филмовите „Нулта теорема“, „Ное“, „Спајдермен 2“ и др.

Spider-man2(Foto)

 

Во селдните седум дена освен редовниот репертоар, од понеделник е предвидена и програмата „Прва светска војна – 100 години потоа“ која се организира во соработка со Кинотеката на Македонија.

ЧЕТВРТОК- ПЕТОК (01.05 – 02.05):
13:00 – 300: Подемот на империјата 3Д (300: RiseofanEmpire3D)
15:00 -Рио 2 3Д (Rio 23D)
17:30 -Нулта теорема (TheZeroTheorem)
20:00-Неверојатниот Човек-Пајак 2 3Д(The Amazing Spider-Man 23D) – Премиера
22:30 -Ное 3Д (Noah 3D) – Премиера

САБОТА – НЕДЕЛА(03.05 – 04.05):
11:00 – Господин Пибоди и Шерман 3Д (Mr. Peabody&Sherman 3D)
13:00 -Рио 2 3Д (Rio 23D)
15:00 – 300: Подемот на империјата 3Д (300: RiseofanEmpire3D)
17:30 -Нулта теорема (TheZeroTheorem)
20:00-Неверојатниот Човек-Пајак 2 3Д (The Amazing Spider-Man 23D)
22:30 -Ное 3Д (Noah 3D)

ПОНЕДЕЛНИК – ПЕТОК(05.05 – 09.05):
„Прва светска војна – 100 години потоа“
Програма на Кинотека на Р. Македонија

You May Also Like