„Школото заврши“ денеска на Школка

Денеска (10  јуни 2013 година, понеделник), во 18:00 часот, на Школка во Градски парк, во организација на Баги Комуникации, а под покровителство на Град Скопје, на последниот училишен ден од учебната 2012/2013 година, ќе  се одржи музички настан насловен како “ Школото заврши “ (School’s Out).

Концертот ќе се одржи по втор пат, ќе биде бесплатен за публика, а на настанот ќе настапат следниве музичари и DJ-и : „Пеперминт“, Marga Sol, „Beta House“, DJ WISH.KO, Пеатр Саркањац и DJ Irie Scratch.

You May Also Like