„Тартиф“ на сцената на Битолскиот народен театар

Поради почетокот на Инетернационалниот фестивал на монодрамната ,Народниот театар од Битола ќе има само 2 претстави идната недела:

понеделник 22.04.2013, почеток  во 19:30 часот
„Тартиф“
автор:Ж.Б.П.Молиер
режија:Сашо Миленковски

вторник  23.04.2013, почеток во  19:30 часот
„Тартиф“
автор:Ж.Б.П.Молиер
режија:Сашо Миленковски

You May Also Like