„Секспресија“ во Музеј на современа уметност

ДЛУМ и НУ Музеј на современа уменост, утревечер (вторник, 06.03.2012 година) ќе го отворат 14-тото издание на зимскиот салон на тема „Секспресија“. Настанот кој ќе започне во 19:00 часот, официјално ќе го отвори заменик-министерот за култура, Драган Недељковиќ.

You May Also Like