„Пред и по танцот“ поетска книга од Владимир Мартиновски

Во среда (17 октомври, 2012) со почеток во 20:00 часот во клуб-ресторанот МКЦ ќе биде промовирана поетската книга „Пред и по танцот“ од Владимир Мартиновски.

Книгата на Мартиновски ќе ја промовираат Лидија Капушевска Дракулевска и Влатко Галевски. Стихови ќе читаат Ана Голејшка и Иван Шопов.

You May Also Like