(ФОТО) Прибирање пластични шишиња за елка

Акцијата за прибирање пластични шишиња за изработка на новогодишна елка помина успешно. Во текот не утрешниот ден (недела, 23 декември) истата ќе биде изработена во стариот дел од градскиот парк, кај Школка. Ви ја пренесуваме денешната атмосфера од пунктот пред Универзална сала, овековечен низ објективот на @alexhris .

You May Also Like