„Од кол на кол 2“ во Прилепски театар

Вечер (сабота, 15 декември, 2012) во Прилепскиот народен театар во 19:30 ќе биде изведена претставатa „Од кол на кол 2“.

 

Режисер и на второто продолжение на „Од кол на кол“ е Коле Ангеловски.

You May Also Like