Промоција на книга од Константин Кајшаров во Битола

Утре (сабота, 15 декември, 2012) во малата сала на НУ Завод и Музеј во Битола ќе биде промовирана книга од м-р Константин Кајшаров – Тино.

Книгата носи наслов „Ајде“ и секој присутен на промоцијата ќе добие бесплатен примерок.

You May Also Like