„Грев или Шприцер“ вечер во Драмски

Вечер (вторник, 18 декември, 2012) во 20:00 часот на сцената на Драмскиот театар ќе биде изведена претставата „Грев или Шприцер“ од Сашко Насев во режија на Деан Дамјановски.

Во „Грев или Шприцер“ играат: Драган Спасов, Билјана Беличанец-Алексиќ, Јана Стојановска/Ана Стојановска, Зоран Љутков, Мартин Јордановски, Роберт Вељановски, Сашо Тасевски, Маја Вељковиќ-Пановска, Билјана Драгичевиќ-Пројковска.

You May Also Like