Промоција на роман за Шишков

Денеска (вторник, 18 декември) во 12 часот во Македонскиот народен театар ќе биде промовиран романот „Актерот“ од Братислав Ташковски.

„Актерот“ е роман за Ристо Шишков, а издавач е Матица македонска.

You May Also Like