„Бесмртници“ во Летното кино

Вечер  (сабота, 21 јули) со почеток во 21:00 часот на репертоарот на Нескафе киното во Луна паркот е научно-фантастичниот филм „Бесмртни“.

На богоите им треба херој: Тезеј е смртник избран од самиот врховен бог Зевс да ја предводи војската против безмилосниот крал кој дивее низ древна Грција во обид да дојде до оружјето што ќе го уништи човештвото.

„Бесмртници“ (IMMORTALS) е американска научно-фантастична акција од 2011 година, во тарење од 110 минути.Режијата е на Tарсем Синг, а
улогите ги толкуваат: Хенри Севил, Мики Рурк, Стефен Дорф, Фрида Пинто, Џон Хурт, Лук Еванс.

Филмот имаше 3 номинации за Сатурн-наградите.

You May Also Like