Јазична работилница и изложба на фотографии на Бит фест

Денеска (понеделник, 21 јули) во 11:00 часот во Народнста и универзитетска библитека „Свети Климент Охридски“ во Битола ќе се одржи работилницата „Говорете македонски“.

writing

Во 12:00 часот на Мостот Безистен ќе биде одржана изложба на фотографија „Таму на мостот“ организирана од Народна техника.

You May Also Like