Ѕвездената орбита и концерт на „Џез сценарио“ во Битола

Денеска (вторник, 12 август) на програмата на битолското културно лето Бит Фест битолчани и сите заинтересирани ќе можат да ги проследат следните настани:

dzez scenario

Во 20:00 часот на Широк Сокак е Ѕвездената орбита на популарноста, а во 21:00 часот во Магаза е концертот на Џез сценарио

You May Also Like