Циклус шпански филмови во Охрид

Во Центарот за култура „Григор Прличев“ во Охрид, од 20-22 ноември, ќе биде прикажан циклус шпански филмови.

На програмата се филмовите „Патувањето на Карол“, „Седум маси за билјар“, „Топка“, „хавана блуз“, „Матахари“, „Обаба“, „Другите“. Влезот за проекциите е слободен.

You May Also Like