Репертоар на киното Милениум

Епскиот спектакл „300: Подемот на империјата“ во 3Д, и генијалната анимирана приказна „Господин Пибоди и Шерман“ во 3Д, сеуште ја освојуваат публиката на големото платно во кино Милениум.

Sherman, Mr. Peabody, Ty Burrell, Max Charles

Покрај нив, на репертоарот остануваат и првиот филм направен на Влашки јазик „Не сум славен, но сум Влав“, како и „Монтевидео, се гледаме!“, „Чувари на наследството“ и „ЛЕГО“.

За следниот четврток најавуваме освежување на репертоарот, а до тогаш… во прилог повелете репертоар на кино Милениум за периодот од 20-26.03.

ЧЕТВРТОК- ПЕТОК(20.03 – 21.03):
13:00 – Чувари на наследството (TheMonumentsMen)
15:00 – Господин Пибоди и Шерман 3Д (Mr. Peabody&Sherman 3D)
17:30 -Не сум славен, но сум Влав (I’mnotfamousbutI’mAromanian)
20:00- 300: Подемот на империјата (300: RiseofanEmpire)
22:00 – 300: Подемот на империјата (300: RiseofanEmpire)
САБОТА – НЕДЕЛА(22.03 – 23.03):
11:00 – ЛЕГО 3Д (The Lego Movie 3D)
13:00 -Господин Пибоди и Шерман 3Д (Mr. Peabody&Sherman 3D)
15:00 – Не сум славен, но сум Влав (I’mnotfamousbutI’mAromanian)
17:30 -Монтевидео, се гледаме! (Montevideo, vidimose!)
20:00-300: Подемот на империјата 3Д (300: RiseofanEmpire3D)
22:00 – 300: Подемот на империјата 3Д (300: RiseofanEmpire3D)
ПОНЕДЕЛНИК – СРЕДА(24.03 – 26.03):
13:00 – Чувари на наследството (TheMonumentsMen)
15:00 – Господин Пибоди и Шерман 3Д (Mr. Peabody&Sherman 3D)
17:30 -Не сум славен, но сум Влав (I’mnotfamousbutI’mAromanian)
20:00- 300: Подемот на империјата (300: RiseofanEmpire)
22:00 – 300: Подемот на империјата (300: RiseofanEmpire)

You May Also Like