(Видео) Tonyo San со спот за „Одмазда“

Уживајте во македонска рап песна која отскокнува од комерцијалните теми со кои медиумите трујат секојдневно. Вреди да се преслуша. Секоја чест за Tonyo San за неговиот одличен нов сингл „Одмазда“.

You May Also Like