Фотографска изложба за волонтерите во битолската ЗОО

Утре (среда, 9 јули) во 10:00 часот во Битолската зоолошка градина ќе биде отворена изложба на фотографии со наслов „Волонтерите во ЗОО градина“.

aktivnosti_volonteri_zoo_bitola

Низ фотографии ќе биде претставена работата на волонтерите, а ќе биде промовиран и прирачникот за волонтерска работа во ЗОО Битола.

You May Also Like