Четврти поетски предизвик во Магор

Четвртиот поетски предизвик ќе се одржи во кафе-книжарница Магор оваа среда (9 јули) во 20:30 часот.

 

cetvrti_poetski_predizvik

Поетите Лидија Димковска, Јовица Ивановски и Николина Андова Шопова ќе се предизвикуваат со читање сопствена поезија. Предизвици на поетите ќе може да им даваат и гостите.

You May Also Like