Фотографии од Роберт Јанкулоски во Мала Станица

Изложбата „Поглед од прозорец“ на Роберт Јанкулоски ќе биде отворена денеска (четврток 21 март 2013), во 19:00 часот, во Мултимедијалниот центар „Мала станица“.

Изложбата на фотографии „Поглед од прозорец“ на Роберт Јанкулоски е организирана од Министерството за култура на Македонија и Националната комисија за Франкофонија при Владата на Република Македонија.

You May Also Like