Фотографии и документарен филм за селото Гопеш

Утре (петок, 8 август) во 12:00 часот во Магаза во Битола ќе биде отворена изложба на фотографии и проекција на документарен филм „Традиционална трпеза- Гопеш наше село“.

gopesh_nase_selo_bit_fest

Во рамките на настанот „Традиционална трпеза- Гопеш наше село“ предвидена е изложба на фотографии, презентација на документарен филм, дегустација на национални влашки јадења.

You May Also Like