Фестивал „Амнезија“ во Тетово

По повод големиот христијански празник Богородица, на 27 август во Тетово ќе се одржи второто издание на фестивалот „Амнезија”.

На „Амнезија“ ќе настапи тетовската група High control, како и суперпопуларните „Суперхикс“. Околу два часот по полноќ на сцената со свој сет ќе се претстави скопскиот диџеј Flooder од диџејското здружение Polux, а фестивалот ќе го затвори диџеј Branchez.

Фестивалот името го доби по култното собиралиште на Тетовчани, кафе-барот Амнезија, а се реализира во соработка со Горила продукција.

You May Also Like