Централен настан на Неделата на енергетика во Македонија

Денеска (30 септември 2014 година, вторник) во 10:00 часот, во Салата на Советот на Град Скопје, ќе биде одржана Конференција со наслов „ПРИДОБИВКИ И СТЕКНАТИ ИСКУСТВА ПРЕКУ МЕЃУНАРОДНА СОРАБОТКА“, што е централен настан на НЕДЕЛАТА НА ЕНЕРГЕТИКА- МАКЕДОНИЈА 2014.

energetika_opsto

 

На Конференција, ќе се обрати и градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски. Настанот е во организација на Центарот за енергетска ефикасност на Македонија – МАЦЕФ и Град Скопје, а финансиран од меѓународниот проект „РЕ –СЕЕтиес“, дел од ЈИЕ програмата на ЕУ.

You May Also Like