Ученичка ликовна изложба во Крива Паланка

Изложба на учениците од ДУЦОР “ПАРТЕНИЕ ЗОГРАФСКИ” – Скопје, која што ќе се одржи денес (среда, 05 Јуни 2013 година), со почеток во 18:00 часот во Ценарот за култура во Крива Паланка.

Покрај изложбата учениците, ќе изведат и една музичка точка.

You May Also Like