Тркалезна маса на тема: Културата и уметноста со придонес за подигање на јавната свест

Во рамките на проектот “НЕ/ВИДЛИВИ ГРАДОВИ” поддржан од Програмата Култура 2007 -2013 на ЕУ, заменик-министерот за култура Драган Недељковиќ, денеска (петок, 4.11.2011 година), со почеток во 13:30 часот, во ЕУ-инфо центарот, ќе се обрати на тркалезната маса „Колку културата и уметноста може да придонесат за подигање на јавната свест во однос на почитување и унаредување на човековите права со цел градење на подобро општество“.


You May Also Like