Како се слави во Русија

Како во Русија се одбележуваат одредени датуми, во случајов 20 години од постоењето на една банка.

Комерцијален настан, кој импресионира и измамува воздишки. Дали ќе ја зголеми вредноста на банката не знаеме, но дека ќе ви запре здивот, во тоа сме сигурни! 😉

You May Also Like