„Бетмен“ повторно на репертоарот на „Милениум“

Репертоарот на кино Милениум во текот на следната недела (од петок 07.09 – петок 14.09) нема да доживее промена во поглед на изборот на филмовите, но ќе има мали промени во термините на прикажување. Апсолутниот мега-хит за оваа сезона „Бетмен – издигнувањето на темниот витез“ повторно во терминот од 20:00 часот.

Од понеделник до петок репертоарот на „Милениум“ изгледа вака:

13:00 Лурдс

15:00 Вонземјани во соседството

17:00 Спајдермен

20:00 Бетмен “Издигнувањето на темниот витез”

23:00 Платеници 2

сабота и недела:

11:00 Ледено доба 4

13:00 Ледено доба 4

15:00 Вонземјани во соседството

17:00 Спајдермен

20:00 Бетмен “Издигнувањето на темниот витез”

23:00 Платеници 2

You May Also Like