Топ 10 улоги – Џеф Голдблум

Најдоброто во кариерата од Џеф Голдблум. Улоги по кои ќе биде запомнат од страна на публиката.

Овој американски актер е роден 1952 година во Питсбург, Пенсилванија, а пред филмската камера прв пат се појавува во 1974 година, од кога неговата кариера е во нагорна линија. Погледнете ги неговите најдобри 10 остварувања.

You May Also Like