Топ 10 улоги – Том Хенкс

Најдоброто од еден од великаните на Холивуд, брилијантниот Том Хенкс. Добитник е на два Оскари за најдобра машка улога, освоил уште 66 други награди и дополнителни 62 најразлични номинации. Остварил 72 улоги како актер, а се јавува и како продуцент, режисер, сценарист… едноставно одличен. Погледнете! 😉

You May Also Like