Топ 10 улоги – Марлон Брандо

Најдобрите десет улоги на легендарниот Марлон Брандо, великанот на Холивуд. Актерот кој воспостави стандарди во американската филмска индустрија, но и крајот на животот остана контраверзен по неговите ставови и јавни изјави.

You May Also Like