Тековен репертоар на НУ Народен театар Битола (13-18.2.2012)

Ви го претставуваме репертоарот на НУ Народен театар Битола за периодот од 13 -18.02.2012 година.

НУ Народен театар Битола
НУ Народен театар Битола

понеделник 13.02.2012 година    11:30 часот
„Обична приказна“ од Марина Ладо
режија: Љупчо Ѓоргиевски

вторник 14.02.2012. година       19:30 часот
„Вишновата градина “ од А.П.Чехов
режија: Звездана Ангеловска

среда  15.02.2012 година          19:30 часот
„Вишновата градина“ од А.П.Чехов
режија: Звездана Ангеловска

четврток 16.02.2012 година     19:30 часот
„Медеја“ од Хајнер Милер
режија:Нада Кокјотовиќ

петок    17.02.2012 година     19:30 часот
„Јане Задрогаз“ од Горан Стефановски
режија: Љупчо Ѓоргиевски

сабота 18.02.2012 г0дина   19:30 часот
„Јане Задрогаз“ од Горан Стефановски
режија: Љупчо Ѓоргиевски

You May Also Like