Концерт на Влатко Стефановски на Хераклеа

Утре (16 август,сабота) во рамките на Бит Фест Влатко Стефановски ќе одржи концерт во Античкиот локалитет Хераклеа.

vlatko_stefanovski_flaer

По објавувањето на последниот, 32 по ред, албум и по големиот јубилеен к0нцерт во Универзала Сала, Влатко Стефанoвски, еден од најголемите македонски музичари на сите времиња, ќе има работно лето.

Во рамките на прославата на 40 години на сцена, на 19 август, во инспиративниот простор на Куршумли Ан, со почеток во 21 часот, е закажан концерт на Влатко Стефановски и Мирослав Тадиќ. Секoгаш кога ќе ги вкрстат гитарите, овие двајца виртуози приредуваат концерт за паметење. Концертот е во организација на агенцијата Баги Кoмуникации.

You May Also Like