Тековен репертоар на битолскиот театар (23-27 април)

Ви го претставуваме тековниот репертоар на НУ Народен театар – Битола, за следната недела (23-27 април 2012):

НУ Народен театар Битола
НУ Народен театар Битола

23.04.2012 понеделник  19:30
„Лет во место“ од Горан Стефановски
режија:Ненад Витанов

24.04.1012 вторник 19:30
„Лет во место“ од Горан Стефановски
режија:Ненад Витанов

25.04,2012 средa 19:30
„Медеја“ Хајнер Милер
режија: Нада Кокотовиќ

26.04.2012 четврток  19:30
„Медеја“Хајнер Милер
режија: Нада Кокотовиќ

27.04.2012 петок 19:30
„Опасни врски“ Шодерло Де Лакло и Кристофер Хемптон
режија: Дејан Пројковски

You May Also Like