Танцов рај на Си денс фестивал

Sea Dance фестивал ја најавува новата бина Dance Paradise, морската верзија на Dance Arenа, за сите обожаватели на електронската музика, кои ги очекува незаборавна забава покрај звуците на морето и врелите допири на сонцето.

sea_dance_paradise

Дали сте подготвени за рајот на земјата, на дневните журки на една од најубавите плажи на Јадранот, прекрасните залези на сонцето во звукот на енергичните битови, џускање со коктел на плажа и дружење со целата екипа за време на врелите ноќи ноќите?

На бината на која програмата почнува секој ден во раните попладневни часови, а трае сè до раните утрински часови, ќе настапи кремот на светската електронска сцена, ROGER SANCHEZ, TIMO MAAS, PATIFE, MARK KNIGHT (SPECIAL DAILY SET), KLINGANDE (SPECIAL DAILY SET), а покрај нив ќе се претстават и „back to back“ сетовите составени од најдобрите претставници на српската и црногорската клубска сцена, лице во лице, грб со грб!

Покрај специјалните дневни настапи на Dance Paradise бината, MARK KNIGHT ќе ги загрее 30.000 луѓе за настапот на легендарните Underworld на главната бина на SDF на 17. јули!

You May Also Like