OFFest доби мобилни апликации на Google play и app store

Скопскиот џез фестивал во соработка со софтверската компанија за развивање мобилни апликации Codewell ја лансираше мобилната апликација за годинешното издание на OFFest.

offfest_googleplay_application

Апликацијата содржи распоред на концертите, податоци за учесниците, информации за продажба на билетите, контакт информации, како и архива на претходните изданија. Апликацијата OFFest 2014 е достапна на Google Play и App Store и истата може да се преземе на следните линкови: Google Play и App Store.

You May Also Like