Промоција на новиот албум на „Нокаут“

Промоцијата на новиот албум на Нокаут, „Три“ ќе се случи денеска (30 јуни 2014 ) со почеток во 20:00 часот.

nokaut-album-tri

Промоцијата ќе се одржи во Бела Виста, на кејот „13ти Ноември“, каде што и ќе се објават детаљите за летната програма на Нокаут.

You May Also Like