(Видео) Олајџувон со часови по кошарка за Леброн Џејмс

Видеото е старо околу две години но беше објавено на youtube пред некој ден. Потврда за тоа зошто Леброн Џемјс е еден од најдобрите играчи во НБА лигата, се часовите од големиот Хаким „Д дрим“ Олајџувон. Кралот Џејмс, едноставно ќути, слуша и повторува што ќе каже неговиот поискусен поранешен колега од Лигата.

You May Also Like