Сочи 2014 во живо на MRT PLAY

Македонската телевизија Ви овозможува да бидете дел од магичниот Сочи, а незаборавното седумнаесетдневно дружење со Зимските олимписки игри почна вчера, со преносот од свеченото отворање.

sochi_2014

Покрај натпреварите кои ќе се емитуваат на првиот програмски сервис, сите останати натпревари ќе имате можност да ги следите во живо на веб сервисот на Македонската телевизија, MRT PLAY, и тоа преку три канали специјално отворени за гледачите на МРТ за време на Зимските олимписки игри во Сочи.

Следете ги натпревариите од Сочи на овој ЛИНК

You May Also Like