Скопска премиера на „Трето полувреме“

Премиерата на долго очекуваниот нов македонски филм „Трето полувреме“ на режисерот Дарко Митревски во Скопје, ќе се случи утре (четврток, 27 септември 2012 година) со почеток од 20:00 часот во кино Милениум.

По премиерата на фестивалот „Браќа Манаки“ и по премиерата во Скопје, „Трето полувреме“ останува на редовниот репертоар на кино Милениум.
Комплетен репертоар на кино Милениум во периодот од четврток (27.09) до четврток(04.10)

ЧЕТВРТОК(27.09):

13:00 – „Истрага“

15:00 – „Мадагаскар 3: Најбараните во Европа” 3D

17:00 – „Притаено зло: Одмазда“ 3D

20:00 – “ ТРЕТО ПОЛУВРЕМЕ” – ПРЕМИЕРА

 

ПЕТОК(28.09):

13:00 – „Истрага“

15:00 – „Мадагаскар 3: Најбараните во Европа” 3D

17:00 – „Притаено зло: Одмазда“ 3D

20:00 – “ТРЕТО ПОЛУВРЕМЕ”

22:30 –  “ТРЕТО ПОЛУВРЕМЕ”

 

САБОТА(29.09) И НЕДЕЛА(30.09):

11:00 – „ЛЕДЕНО ДОБА – 4“ 3D

13:00 – „Мадагаскар 3: Најбараните во Европа”3D

15:00 – „Мадагаскар 3: Најбараните во Европа” 3D

17:00 – „Притаено зло: Одмазда“ 3D

20:00 – “ТРЕТО ПОЛУВРЕМЕ”

22:30 – “ТРЕТО ПОЛУВРЕМЕ”

 

ПОНЕДЕЛНИК(01.10) – ЧЕТВРТОК(04.10):

13:00 – „Истрага“15:00 – „Мадагаскар 3: Најбараните во Европа” 3D

17:00 – „Притаено зло: Одмазда“ 3D

20:00 – “ТРЕТО ПОЛУВРЕМЕ”

22:30 –  “ТРЕТО ПОЛУВРЕМЕ”

 

You May Also Like