Неделна програма во кино Милениум

Во кино Милениум се продолжува со светските хитови. Уште една недела можност да се погледнат  „Човек пајак“ и „Ледено доба 4“ на програмата.


ПЕТОК/20.07.2012/

15:00 – Пустинско цвеќе (Европски филм)
18:00 – Ледено доба 4
20:00 – Човек пајак (The Amazing Spiderman)
23:00 – Човек пајак (The Amazing Spiderman)

САБОТА- НЕДЕЛА

12:00 – Ледено доба 4
15:00 – Човек пајак (The Amazing Spiderman)
18:00 – Ледено доба 4
20:00 – Човек пајак (The Amazing Spiderman)
23:00 – Човек пајак (The Amazing Spiderman)

ПОНЕДЕЛНИК- ЧЕТВРТОК

15:00 – Пустинско цвеќе (Европски филм)
18:00 – Ледено доба 4
20:00 – Ледено доба 4
22-30 – Човек пајак (The Amazing Spiderman)

You May Also Like